Gata cu fotbalul în 2013: diagnostic teribil pentru Mihai Roman. Cum i s-a spulberat un vis într-o fracţiune de secundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scăpat de Rapid, acolo unde, la fel ca şi colegii săi, s-a chinuit din cauza problemelor financiare, mijlocaşul de 28 de ani urma să debuteze la Toulouse la 10 august, după prestaţii excelente în amicale. Acest lucru nu se va mai întâmpla, după un episod petrecut miercuri seară.

A marcat trei goluri în perioada de pregătire, iar antrenorul Alain Casanova l-a propulsat direct în primul „11“. Mihai Roman izbutise ceea ce puţini români reuşesc, atunci când ajung într-un campionat puternic din Occident: să impresioneze din start.

Numai că, dincolo de bani şi de glorie, viaţa de fotbalist are şi o mare problemă: accidentările grave care te scot din circuit, atunci când lumea ţi-e mai dragă. Exact asta i s-a întâmplat lui Roman la antrenamentul de miercuri al celor de la Toulouse. Potrivit jurnaliştilor francezi, fostul rapidist a sărit la un duel aerian, însă a aterizat greşit, a urlat de durere şi a fost nevoit să părăsească şedinţa de pregătire. 

Verdictul medicilor a venit la scurt timp şi a fost unul crunt: ruptură la tendonul lui Ahile şi şase luni de pauză. Altfel spus, în loc să debuteze la Toulouse la 10 august, Roman nu va mai juca fotbal în 2013.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite