Messi, analizat la sânge: S-a aflat cât a costat puloverul în care a dat ultimul său interviu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Înainte de a pleca la Rosario, în oraşul său natal din Argentina, pentru a petrece Sărbătorile de iarnă, fotbalistul de 33 de ani a discutat cu televiziunea spaniolă LaSexta. Declaraţiile sale au făcut înconjurul planetei, iar vestimentaţia sa a fost subiectul unui alt articol!

În cadrul interviului pe care a acordat şi pe pe care „Adevărul“ vi l-a oferit aici, Messi a vorbit şi despre povara de a fi o vedetă celebră la nivel planetar.

„Merg, uneori, şi la supermarket, dar e mai dificil, fiindcă oamenii mă recunosc şi trebuie să mă opresc de fiecare dată. Uneori, aş vrea să fiu un simplu anonim, să trec neobservat“, a fost o declaraţie dată de Leo. Doar că dorinţa sa, de a trece neobservat, e, practic, una imposibilă. De fapt, fiind un star uriaş, el e mereu sub lupa jurnaliştilor. 

Ultima dovadă? Faptul că publicaţia spaniolă „La Razon“ a „săpat“ şi a aflat cât a costat puloverul gri, marca Dolce&Gabbana, cu care Leo a stat faţă în faţă cu jurnalistul Jordi Evole, în timpul interviului acordat pentru LeSexta! Cei de la Digi Sport au preluat fragmente din articolul apărut în „La Razon“ din care reiese că puloverul lui Messi, confecţionat sută la sută din caşmir, poate fi cumpărat contra sumei de 895 de euro.

„Puloverul costă cu 55 de euro mai puţin decât salariul minim din Spania în acest an, 950 de euro. Dar costă mai mult decât salariul minim din 2019, care era 735,90 euro“, au notat cei de la „La Razon“.

Pulover

Puloverul în care Messi a vorbit cu televiziunea LeSexta, cu jurnalistul Jordi Evole

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite