Mesajele lui Adi Mutu şi Mihai Stoica de ziua lui Gică Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu, atacant Petrolul
Adrian Mutu, atacant Petrolul

Atacantul echipei Petrolul Ploieşti, Adrian Mutu, a postat pe o reţea de socializare un mesaj adresat lui Gheorghe Hagi, care astăzi împlineşte 49 de ani, subliniind că este onorat că a avut ocazia de a juca alături de acesta.

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, considerat "Regele" fotbalului românesc, născut la 5 februarie 1965, la Săcele, împlineşte, miercuri, 49 de ani.

"La mulţi ani Gică Hagi!! Sunt onorat că am avut ocazia de a juca lângă tine!!!", a scris Mutu pe Facebook, postând şi o fotografie alături de Hagi, ambii la un meci al echipei naţionale.

Mihai Stoica a scris pe contul său de Facebook:  "Pe  februarie 1992 mi-am început cariera, am plecat cu Oţelul la Oviedo, fiind invitaţi de Marius Lăcătuş...azi se fac 22 de ani. Totuşi, nu ştiu cât de important e, atât timp cât astăzi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile împlineşte 49 de ani. Un stelist adevărat, un om de mare carcater, un exemplu de bun simţ... Tare mi-aş dori să realizeze toţi cei care au făcut ceva pentru acest club că ne marchează permanentele critici şi jigniri cu care ne gratulează constant, că ne dorim şi îi rugăm să încerce măcar să aibă şi ei atitudinea Regelui. La mulţi ani, Gică Hagi!". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite