Merge ceas! Niculescu, victorie în primul tur al turneului din Sankt Petersburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Tenismena Monica Niculescu (locul 37 WTA) a câştigat meciul împotriva sportivei ruse Natalia Vikhlyantseva (locul 265 WTA), scor 6-0, 6-3, în primul tur al turneului din Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii totale în valoare de 753.000 de dolari.

Niculescu a trecut de tenismena în vârstă de 18 ani în doar o oră şi 21 de minute de joc. Pe durata meciului, românca a servit doi aşi şi a făcut două duble greşeli, iar procentajul primului serviciu a fost de 50% (dintre care 77% puncte câştigate). În plus, Niculescu şi-a pierdut o singură dată serviciul contra Nataliei Vikhlyantseva. "Am resimţit puţin oboseala din meciurile jucate sâmbătă şi duminică în FED Cup, dar mă bucur că am reuşit să câştig destul de rapid. Îmi place suprafaţa de joc din Sankt Petersburg, este una rapida", a declarat Niculescu la finalul meciului, pentru WTA.

Pentru victoria obţinută, românca va primi 55 de puncte în clasamentul WTA şi 10,560 de dolari. În turul doi al competiţiei, Niculescu o va întâlni pe învingătoarea confruntării dintre Katerina Siniakova (Cehia, locul 109 mondial) şi Timea Babos (Ungaria, locul 51 mondial). Monica Niculescu este favorita cu numărul 9 a competiţiei din Rusia. Belinda Bencic (locul 11 WTA) şi Roberta Vinci (numărul 16 în lume) sunt favorite la câştigarea trofeului. Turneul WTA din Sankt Petersburg este dotat cu premii totale în valoare de 753.000 de dolari. Monica Niculescu a jucat pentru România în cadrul FED Cup împotriva Cehiei, în perioada 6-7 februarie. Ea a înregistrat o victorie (6-3, 6-4 cu Petra Kvitova) şi o înfrângere (4-6, 6-4, 3-6 cu Karolina Pliskova). În acest an, Monica Niculescu a fost eliminată în turul doi al turneului de Mare Şlem Australian Open, a relatat Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite