Meci epic: Wozniacki, pusă cu spatele la zid! A fost condusă cu 5-1 în decisiv şi a fost la o minge de eliminare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

A doua jucătoare a lumii a tremurat la propriu în turul II de la Australian Open în care a fost nevoită să salveze două mingi de meci într-o partidă care i-a ridicat pe spectatori în picioare.

Despre Caroline Wozniacki (2 WTA) s-a spus că poate câştiga Australian Open 2018, însă până să ajungă atât de departe, daneza de 27 de ani s-a chinuit teribil pentru a obţine calificarea în turul III.

Jana Fett (119 WTA) i-a luat primul set, fără probleme, scor 6-3. Finlandeza de 21 de ani a făcut break la 1-1, după care s-a mers pe serviciu, aşa că Fett a preluat conducerea în meci. Setul doi a fost dominat de Wozniacki, care s-a dus la 4-1 şi s-a impus cu 6-2.

Decisivul a dus-o pe daneza în pragul disperării şi a eliminării! Woniacki şi-a pierdut serviciul de două ori şi a fost condusă cu 5-1. La acest scor, Fett a servit pentru câştigarea partidei şi a avut şi două mingi de meci! Le-a irosit însă pe ambele, după care a început revenirea lui Wozniacki. De la 5-1 şi două mingi de meci, Fett a pierdut şase game-uri la rând şi a fost eliminată cu 5-7 în decisiv.

Partida a durat două ore şi 34 de minute. Wozniacki o va întâlni în turul III pe învingătoarea duelului Bertens (32 WTA) - Gibbs (113 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite