Marius Niculae e titulari la chinezi. "Săgeată" începe sâmbătă campionatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant al Vasluiului pare să se fi acomodat destul de repede cu viaţa din China, acolo unde a ajuns în această iarnă.

La doar o lună după ce a semnat cu Shandong Luneng, Marius Niculae e unul dintre favoriţii antrenorului sârb Radomir Antic. Astfel, „Săgeată” a fost introdus în 11-le de start al chinezilor la ultimul meci amical dinaintea startului de campionat, programat la 9 martie. În partida disputată sâmbătă contra unei alte prim-divizionare din China, Shanghai East Asia (scor final 2-2), Marius Niculae n-a jucat decât în prima repriză, însă a avut o evoluţie apreciată de fanii „portocaliilor” de la Shandong.


Lucian Goian a ajuns în liga a doua
În campionatul Chinei. „Săgeată” se va bate pentru titlul de golgheter cu un alt român, Cristi Dănălache (Jiangsu Sainty), cel mai bun marcator al stagiunii trecute, cu 23 de reuşite. În schimb, Lucian Goian a făcut un pas înapoi, transferându-se de la Tianjin Teda la Beijing Baxy, o echipă modestă din liga secundă, care anul trecut a fost în pericol să retrogradeze în a treia divizie a Chinei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite