VIDEO Mario Balotelli a ratat, pentru prima dată, un penalti! Recordul negativ a fost „smuls“ de Napoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Balotelli, unul dintre cei mai buni jucători ai lui AC Milan FOTO Reuters
Mario Balotelli, unul dintre cei mai buni jucători ai lui AC Milan FOTO Reuters

Mario Balotelli a bifat în acest weekend un element negativ, italianul ratând un penalti, pentru prima dată în cariera sa de jucător profesionist.

AC Milan a fost învinsă duminică de SSC Napoli, cu scorul de 1-2. Seara a fost şi mai grea pentru Mario Balotelli, care a consemnat primul penalti ratat de când activează în fotbalul profesionist. În minutul 61, într-un moment în care Napoli câştiga cu 2-0, AC Milan a primit o lovitură de la 11 metri. Balotelli a executat, fără a pune însă nici cea mai mică problemă portarului Pepe Reina. „Ştiam că este foarte puternic, dar la penaltiuri este o loterie, eu am avut noroc“, a declarat goalkeeperul pentru SkySport.

Balotelli a executat până acum 21 de penaltiuri, fără a rata niciunul: un penalti pentru Inter, opt pentru Manchester City, şapte pentru AC Milan şi trei pentru Italia, plus două lovituri de departajare, pentru Inter şi pentru echipa naţională. Totuşi, italianul a marcat duminică golul de onoare al echipei sale, reuşit la finalul meciului. După scurgerea minutelor regulamentare, fotbalistul a primit al doilea avertisment, din cauza faptului că l-a insultat pe arbitrul Luca Banti, riscând acum trei etape de suspendare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite