Ciprian Marica a avut un conflict cu doi fotoreporteri. Jucătorul şi-a prezentat versiunea, într-o conferinţă de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica, în centrul unui scandal FOTO Mediafax
Ciprian Marica, în centrul unui scandal FOTO Mediafax

Ciprian Marica este protagonistul unui episod care nu-i face cinste, după ce acesta ar fi agresat fizic doi fotoreporteri. Fotbalistul a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a exprimat punctul de vedere în legătură cu incidentul respectiv.

„Viaţa mea privată nu trebuie să privească atât de mult presa. Cred că fanii mei nu sunt interesaţi de acest aspect. Am cerut de mai multe ori să nu mai fiu filmat, să am libertate. Nu s-a întâmplat acest lucru şi am încercat să iau camera acestor indivizi. Aceştia m-au hărţuit, nu m-am făcut înţeles şi am luat camera pentru a şterge materialele cu mine, urmând să îi înapoiez obiectul după aceea. M-au urmărit în permanenţă. Eu fusesem să văd meciul Stelei cu nişte prieteni. Aşa nu se mai poate. Nu mai este o lipsă de respect, este o nesimţire ceea ce s-a întâmplat.

Sunt un tip neşantajabil, îmi asum situaţia de persoană publică. Trist e că la ora 3.50 eu dormeam, iar aceşti indivizi băteau cu pumnii şi picioarele ca să le deschid şi să le dau camera. Sunt stupefiat, aşa ceva nu se poate. Nu ştiu câtă lume ar fi deschis uşa cuiva la acea oră“, a spus Ciprian Marica în conferinţa de presă.

Fotbalistul român a fost implicat într-un scandal miercuri noaptea, când doi paparazzi încercau să-l filmeze, informează RomâniaTV. Conflictul ar fi pornit după ce Ciprian Marica ar fi văzut că este filmat, s-ar fi deplasat spre fotoreporteri şi i-ar fi lovit. Cele două victime au depus plângere la poliţie, susţine sursa citată, fiind hotărâţi să continue demersurile legale împotriva fotbalistului. Între timp, Marica a fost la Secţia 4 de poliţie, pentru a da explicaţii în legătură cu ce s-a întâmplat, în urma plângerilor făcute de fotoreporteri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite