Manchester City - Steaua 1-0. Românii au învăţat lecţia umilinţei, s-au apărat tot meciul şi au luat doar un gol de la rezervele echipei engleze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delph îl învinge pe Cojocaru FOTO UEFA.com
Delph îl învinge pe Cojocaru FOTO UEFA.com

După 0-5 în tur, Steaua a plecat din Anglia cu o înfrângere onorabilă, 1-0 pentru Manchester City, cu un gol marcat de Delph.

Manchester City a câştigat cu 1-0 meciul retur cu Steaua, după victoria cu 5-0 de pe Arena Naţională, şi s-a calificat fără probleme în grupele Ligii Campionilor. Steaua va merge în Europa League şi îşi va afla vineri adversarii. 

Şi Guardiola, şi Reghecampf au folosit echipe experimentale pentru acest meci. Dacă spaniolul a rămas însă adeptul unei formule ofensive, stelistul şi-a învăţat peste noapte jucătorii cum să se apere. După umilinţa din tur, Reghe spusese că el nu le poate transmite jucătorilor să joace defensiv, însă în Anglia Steaua a jucat pe două linii, cu trei mijlocaşi defensivi, Bourceanu, Muniru şi Popescu. 

Cu o posesie zdrobitoare şi mult mai multe acţiuni de poartă, City a dat golul victoriei în minutul 56, prin Delph. Meciul a fost un "tribut" adus portarului Joe Hart, care a fost aplaudat de fani la fiecare fază. Portarul nu e pe placul lui Guardiola şi se pregăteşte de plecare. 

Steaua a fot susţinută de circa 500 de români, care au încurajat echipa pe parcursul partidei. 

Stanciu, aflat aproape de un transfer în Anglia, a intrat abia în repriza a doua şi l-a încercat pe Hart cu un şut din afara careului. 

Reacţii după meciul Manchester City - Steaua 1-0

Faza golului

Minutul 56, 1-0: Fabien Delph a finalizat cu o lovitură de cap, de lângă Enache, o acţiune de atac a lui Manchester City. 

Echipe

Manchester City: Hart - Maffeo, Stones (Adarabioyo 59), Kolarov, Clichy - Fernando, Toure - Nolito (Angelino 59), Delph, Navas - Iheanacho (Fernandinho 76)

Steaua: Cojocaru - Aganovici (Stanciu 53), Tamaş, Mitrea, Momcilovic - Enache, Sulley (Achim 62), Bourceanu, Ovidiu Popescu (Popa 53), Hamroun - Tudorie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite