Mama unui internaţional de talie mondială s-a îmbătat crunt într-un club şi şi-a făcut fiul de râs în toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama lui Terry a zăcut pe canapeaua taxiului FOTO thesun.co.uk
Mama lui Terry a zăcut pe canapeaua taxiului FOTO thesun.co.uk

În vreme ce fiul ei trudeşte din greu la antrenamente, în cantonamentul dinaintea începerii sezonului, mama fotbalistului "rupe" cluburile în două.

Nefericitul este chiar John Terry, capitanul lui Chelsea şi unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti ai lumii. Mama lui, Sue Terry (55 de ani) a fost surprinsă de paparazzi britanici într-o postură jenantă. 

Era beată moartă pe bancheta unui taxi din Londra. Femeia a petrecut într-un club până la trei dimineaţa, unde abăut atât de mult încât nu mai putea sta în picioare. Parteneră de pahar i-a fost chiar soţia lui Terry, Toni, care se pare că ţine mai mult la băutură. 

Scandalurile nu sunt o noutate în familia lui John Terry. tatăl fotbalistului a fost acuzat de trafic de droguri, iar fratele internaţionalului englezi a fost dat afară de la o echipă din Scoţia, pentru că s-a culcat cu soţia unui coleg de echipă, care n-a suportat lovitura şi s-a spânzurat. 

Cât despre Terry, e binecunoscută relaţia extra-conjugală pe care a avut cu logodnica colegului său Wayne Bridge, relaţie care l-a costat banderola de căpitan al naţionalei Angliei.

john terry foto telegraph.co.uk
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite