Mama lui Casillas a izbucnit după ce fiul ei a fost gonit de la Real: ce a spus despre preşedintele madrilenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii lui Iker Casillas, alături de fiul lor
Părinţii lui Iker Casillas, alături de fiul lor

Mari Carmen Casillas a fost indignată de tratamentul de care a avut parte Iker şi l-a desfiinţat pe omul care conduce Realul, Florentino Perez.

După 25 de ani petrecuţi la Real Madrid, Iker Casillas a fost nevoit să accepte o micşorare salarială pentru a putea juca la FC Porto, în condiţiile în care nu mai era dorit pe „Santiago Bernabeu“.

Imaginile cu goalkeeper-ul de 34 de ani copleşit de emoţii la ultima sa conferinţă de presă în calitate de fotbalist al Realului au făcut deja înconjurul lumii.

Furioasă că fiul său a fost forţat să plece de la Madrid pe finalul carierei, mama lui Iker, Mari Carmen, a izbucnit  într-un interviu publicat de cotidianul „El Mundo“ şi preluat de Digi Sport.

Ce a spus?

„Preşedintele Realului, Florentino Perez, niciodată nu l-a iubit pe Iker, pentru că era mai scund. Lui îi plac portarii înalţi. Obsesia lui a fost mereu să-l aducă pe Buffon. Iker a răbdat ani de zile, a suferit, a suportat o presiune psihologică de nedescris. A fost tratat mereu diferit faţă de alţi jucători. În aceşti ultimi cinci ani a fost făcut să pară <<oaia neagră>> a echipei. Totul a fost foarte nedrept şi l-a afectat mult la nivel psihic“, şi-a început discursul mama fotbalistului.

Ea nu e mulţumită de nivelul echipei la care Casillas va evolua în stagiunea 2015-2016.

„Porto e o echipă de Segunda B (n.r. - Divizia a treia spaniolă) pentru un fotbalist precum Iker. Un campion al lumii nu poate ajunge la FC Porto. Putea să joace unde voia şi nu m-ar fi deranjat nici dacă s-ar fi dus la Barcelona! Acolo s-ar fi purtat frumos cu el“, a adăugat Mari Carmen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite