Lumea tenisului plânge: Mesaj emoţionant postat de o jurnalistă americancă pentru Buzărnescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Faptul că o sportivă de 30 de ani, chinuită ani de zile de accidentări, a suferit o nouă problemă medicală, tocmai când atinsese cea mai bună clasare din carieră, a sporit regretele în cazul Mihaelei.

Mihaela Buzărnescu (20 WTA) a savurat primul ei titlu WTA din carieră, cucerit la San Jose în weekend, doar pentru câteva zile.

Accidentarea suferită în turul II de la Rogers Cup, probabil, va încheia această stagiune pentru „Miki“. Iar acest scenariu a mişcat-o pe Courtney Nguyen, o jurnalistă extrem de respectată în lumea tenisului. Potrivit Digi Sport, americanca a postat un mesaj emoţionant pe contul ei de Twitter, după ce a văzut ce i s-a întâmplat lui Buzărnescu în setul decisiv al meciului cu Svitolina.

Ce a scris Nguyen?

Accidentările şi intervenţiile chirurgicale i-au marcat cariera, iar în momentul în care a fost sănătoasă a cucerit primul titlu în urmă cu trei zile, a intrat în top 20 după ce era abia în top 150 în urmă cu 12 luni...Acum s-a întâmplat asta. Zei ai tenisului, nu e corect! Sper că accidentarea nu e atât de gravă precum pare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite