Lucian Bute împlineşte 35 de ani. Mesajul mobilizator al pugilistului de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute FOTO Facebook
Lucian Bute FOTO Facebook

Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, împlineşte pe 28 februarie 35 de ani, prilej cu care le-a transmis fanilor săi din toată lumea un mesaj încurajator.

Lucian Bute împlineşte pe 28 februarie 35 de ani. Deşi este trecut de prima tinereţe, românul nu are de gând să renunţe la cariera de pugilist profesionist, conform mesajului pe care l-a postat pe pagina personală de Facebook. "Împlinesc 35 de ani, pasiunea boxului este mai înfocată ca niciodată...", a scris Bute.

Lucian Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată pe data de 19 ianuarie 2014, la Montreal, fiind învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea. Românul ar fi trebuit să boxeze pe 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar duelul nu a mai avut loc din cauză că Bute s-a accidentat la spate.

Lucian Bute este fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, însă în mai 2012 el a pierdut centura după ce a fost învins de britanicul Carl Froch, la Nottingham. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite