Lucian Bute, atac la fostul antrenor: "Sunt dezamăgit de Stephane Larouche!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute va reveni în ring pe 15 august, când va boxa la Montreal cu italianul Andrea De Luisa, acesta fiind primul meci al românului după un an şi jumătate.

Înaintea meciului cu pugilistul italian, Bute a vorbit despre cea mai neplăcută experienţă din cariera sa, înfrângerea din faţa lui Carl Froch, care l-a costat centura mondială IBF, în 2012. "Nu am scuze pentru înfrângere. Dar adevărul este că am fost nevoit să trec peste câteva accidentări cu trei săptămâni înainte de meci. Este poate prima dată când vorbesc despre asta. Am avut o infecţie la degetul de la picior, a fost umflat şi am luat antibiotice timp de zece zile. Apoi m-am accidentat la braţul stâng, am avut o contuzie. Am făcut un RMN, am luat anti-inflamatoare, am folosit bandaje duble la mână, însă nu m-am simţit aşa cum trebuie, nu aveam forţă în brat", a povestit Bute pentru The Fight City, conform romaniatv.net.

"Sunt dezamagit de Stephane Larouche din acest motiv. De ce nu a amânat lupta? Sigur că eu, ca sportiv, am să spun: Da, chiar si cu aceste probleme pot să-l bat! Dar uneori un pugilist trebuie sa fie protejat", a mai spus Lucian Bute.

Lucian Bute şi Stephane Larouche nu mai colaborează de doi ani, românul fiind pregătit de un alt antrenor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite