Lei în cuşcă la Craiova. 12 lupte atractive de MMA se desfăşoară luni în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandu Lungu luptă în cuşcă
Sandu Lungu luptă în cuşcă

Cei mai fierbinţi dintre români au parte luni 16 martie de o nouă gală de arte marţiale mixte organizată sub brandul Romanian Xtreme Fighting la Craiova.

Vor intra în cuşcă şi vor lupta pe durata a 3 reprize de câte 5 minute, printre alţii, kickboxerii Ionut “Pitbul” Atodiresei şi Marius Tiţă – veterani ai artelor marţiale din România precum şi luptătorii de greco-romane Tolea Ciumac şi Florin Boboc. Evenimentul este alcătuit din 12 meciuri, dintre care doua vor fi de fete. Galele de MMA – Romanian Xtreme Fighting sunt organizate de promotorul braşovean Sebastian Vieru şi se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în România. 

Ultimele 4 evenimente care s-au ţinut la Botoşani, Sibiu, Bucureşti şi Braşov s-au disputat cu casa închisă. A surprins afluenţa mare de public în special la Bucureşti unde 5000 de oameni au umplut Sala Polivalentă în decembrie 2014 la RXF 15. 

Vedeta luptelor în cuşcă din România este fostul judoka Alexandru Lungu, 39 de ani şi 150 kg. Lungu este singurul campion mondial de judo din istoria Romaniei. De loc din Oradea, Lungu a cucerit aurul mondial în 1994 la mondialele U-20 din Egipt iar în 1996 a reprezentat România la JO de la Atlanta.

Gala Romanian Xtreme Fighting de la Craiova din 16 martie va fi transmisa in direct de Sport.ro de la ora 20.00.

mma
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite