Ladislau Boloni a identificat principala problemă a naţionalei Franţei şi spune cum vede primul meci al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ladislau Boloni este un bun cunoscător atât al fotbalului francez, cât şi a celui românesc, drept pentru a explicat cum vede disputa dintre cele două echipe.

"Grupa noastră este un acceptabilă pentru o echipă cu pretenţiile unei echipe naţionale ca cea a României. Poate fi un lucru bun că jucăm în primul meci. De regulă, în partida de deschidere nu este un ritm infernal, iar echipele mari şchioapătă. Putem scoate un rezultat bun.  Nu se va crea mai multă presiune în meciul de deschidere decît în celelalte. Va fi o sărbătoare.

Eu cred că actuala naţionala a Franţei este mult mai puternică decît cea a României, dar nu se compară cu naţionala pe care au avut-o în 1998 şi 2000, cînd au cîştigat Campionatul Mondial şi Campionatul European. Cu toate acestea, este favorită la primul loc.

Franţa este o echipă care o singură problemă majoră: atacanţii. Au dificultăţi în a construi un atac solid.

Personal, aş fi preferat ca meciul cu Franţa să fie ultimul, sperînd ca pînă la acel meci să fie calificată şi să joace mai multe rezerve. Aşa, cu Albania, va fi un meci dificil", a declarat Boloni la DolceSport, citat de gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite