Jucătorii încep să fugă de Steaua: primul titular a confirmat că va pleca în vară. Un alt om de bază îl poate urma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis

Formaţia din Ghencea a fost destabilizată, în ultima perioadă, din cauza patronului Gigi Becali şi a faptului că Reghecampf pregăteşte în culise revenirea sa pe bancă. Tocmai de aceea, nici jocul nu mai merge, iar atmosfera s-a cam stricat.

Steaua s-a chinuit teribil pentru prima victorie în retur, iar meciul a fost, foarte probabil, ultimul pentru portarul Giedrius Arlauskis în tricoul roş-albaştrilor. 

Exclus din lot pentru derby-ul cu Rapid, pe motiv că nu şi-a prelungit contractul scadent în vară, lituanianul a fost reprimit, ulterior, la insistenţele antrenorului Costel Gâlcă, dar şi datorită promisiunii că ia în calcul semnarea unui nou acord cu formaţia din Ghencea.

La o zi după victoria cu CFR Cluj însă, impresarul lui „Arla“, Leonid Istrati, a anunţat la Digi Sport că portarul nu va mai continua în România şi din sezonul viitor. „Am vorbit cu cei din conducere şi le-am transmis că Arlauskis nu va mai continua la Steaua din vară încolo. Am zis că e o decizie bărbătească şi că nu are sens să ne ascundem în spatele adevărului“, a afirmat Istrati.

După acest anunţ, aproape sigur, Steaua îl va titulariza pe Valentin Cojocaru (19 ani) în restul partidelor rămase în acest sezon.

Dacă l-au pierdut pe Arlauskis, în schimb, steliştii speră să reuşească să-i prelungească şederea mijlocaşului Andrei Prepeliţă în Ghencea. Acesta devine, la rândul său, liber de contract în vară. Întrebat despre situaţia lui „Prepe“, preşedintele Valeriu Argăseală a spus: „Despre Prepeliţă nu vă pot spune nimic, hai să vorbim într-o săptămână“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite