Ce şanse sunt ca Arlauskis şi Prepeliţă să stea la Steaua şi din vară încolo: Argăseală a dezvăluit stadiul negocierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu Becali după gratii, Argăseală reprezintă vocea Stelei
Cu Becali după gratii, Argăseală reprezintă vocea Stelei

Campioana se va despărţi din vară de Latovlevici, însă, potrivit preşedintelui clubului, alţi doi fotbalişti aflaţi în ultimele luni de contract au şanse să-şi prelungească înţelegerile.

Steaua stă pe un butoi cu pulbere, după ce echipa a pierdut derby-ul cu Rapid, iar portarul Giedrius Arlauskis l-a criticat pe Gigi Becali pentru excluderea sa din lot.

Deşi goalkeeperul lituanian a spus, clar, că nu va mai sta la Steaua, în cazul în care nu va fi lăsat să joace pe motiv că se află pe final de contract, preşedintele Valeriu Argăseală a oferit o altă variantă într-o intervenţie la Digi Sport.

„Arlauskis a spus că e disponibil să joace la o echipă de Liga Campionilor. Din noiembrie discutăm cu el şi a zis că nu refuză Steaua, însă a spus că ar vrea să vadă sigur că echipa la care joacă are şanse să se califice în Liga Campionilor. Eu cred că el chiar asta urmăreşte. Prepeliţă rămâne să dea răspunsul şi el“, a spus conducătorul roş-albaştrilor.

El a ţinut să clarifice şi situaţia lui Costel Gâlcă despre care s-a spus că urmează să fie înlocuit de Laurenţiu Reghecampf.

„Nu e prima dată când la Steaua se vorbeşte despre un nou antrenor după o înfrângere. Mereu apare câte o variantă de înlocuire a tehnicianului sau o discuţie asupra postului său. Costel Gâlcă are contract de muncă şi trebuie respectat de ambele părţi, atât de angajat, cât şi de angajator“, a afirmat Argăseală.

Contractul lui Gâlcă la Steaua va expira la finalul acestui sezon în care antrenorul poate câştiga titlul, Cupa României şi Cupa Ligii. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite