Irina Begu, debut cu dreptul în noul sezon. Victorie în două seturi la Hobart

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a obţinut prima sa victorie din 2019, 6-1, 6-4 cu britanica Heather Watson, luni, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Begu (28 ani, 76 WTA) s-a impus după o oră şi 27 de minute, la capătul unui meci în care a reuşit 2 aşi şi a comis 3 duble greşeli. în faţa jucătoarei Watson (26 ani, 93 WTA), care a început meciul cu un break la zero, a pierdut apoi toate cele şase ghemuri din primul set. În actul secund, echilibrul s-a rupt la scorul de 4-4, când românca a reuşit un break, iar apoi a încheiat conturile cu 6-4.

"A fost un început  bun de meci, am jucat bine. E important să câştigi primul meci al anului. Am lucrat mult la serviciu înainte de acest sezon. Azi am servit foarte bine. Am început bine sezonul", a declarat Begu după meci.

Irina Begu şi-a asigurat un cec de 3.400 de dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe câştigătoarea meciului dintre a treia favorită, chinezoaica Shuai Zhang (China), şi rusoaica Ana Blinkova.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite