Ion Ţiriac face, şi el, scandal la Roland Garros: „De ce e Franţa cea mai democratică ţară din lume?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac
Ion Ţiriac

Problemele uriaşe înregistrate la această ediţie a Roland Garrosului, din cauza ploilor, au devenit unul dintre cele mai fierbinţi subiecte ale momentului.

Ion Ţiriac, care patronează turneul Premier de la Madrid, a vorbit în presa francează despre acest lucru şi nu s-a sfiit să-i critice pe cei care se opun modernizării compexukui de la Roland Garros. 

"Le spun de 20 de ani că trebuie să aibă un teren acoperit. La Madrid m-au ascultat şi am ceea ce restul lumii nu are (3 terenuri acoperite). Într-o ţară există un lucru care se numeşte democraţie. Astăzi sunt zece oameni aflaţi la jumătate de kilometru distanţă de teren care nu vor acoperiş. Guvernul francez spune da, orasul spune da, federaţia de tenis are bani, dar sunt cei zece care spun nu. De ce e Franţa cea mai democratică ţară din lume?", a spus Tiriac,  pentru Tennis World Italia, citat de ziare.com.

"Parisul încasează 400 de milioane de euro pentru că găzduieşte acest turneu. Despre ce vorbim aici? În afara Turului Frantei, nu există o altă competiţie la fel de mare precum Roland Garros. Pierderile sunt uriaşe. Din reclame, drepturi TV... Ce le spui oamenilor din 210 ţări? Ce ploaie? O lume întreagă râde acum!", a completat Ţiriac.

Care e următorul turneu la care va juca Simona halep după eliminarea de la Roland Garros

Câţi bani pierd francezii în fiecare zi în care nu se joacă la Roland Garros

Simona Halep, foc şi pară la Roland Garros. Niciodată nu a fost atât de nervoasă şi virulentă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite