Ilie Năstase: „O finală şi o semifinală de Grand Slam reprezintă un început bun pentru Simona Halep“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase FOTO: Cosmin Iftode
Ilie Năstase FOTO: Cosmin Iftode

Ilie Năstase a afirmat recent că finala de la Roland Garros şi semifinala de la Wimbledon reprezintă un început foarte bun pentru Simona Halep. Fostul tenismen a mai sfătuit-o pe jucătoarea româncă să îşi ofere un răgaz de circa două-trei săptămâni înaintea unui Grand Slam, pentru a putea fi în formă, relatează Mediafax.

„O finală şi o semifinală de Grand Slam reprezintă un început bun. Simona poate să facă şi mai bine decât mine dacă poate. Văd ca joacă mai multe turnee, dar ar trebui să nu mai joace cu două-trei săptămâni înainte de US Open pentru a fi în formă”, a spus, luni, Ilie Năstase, la Gala Ambasadorilor Turismului Românesc, ajunsă la cea de-a treia ediţie.

Fostul tenismen a primit în locul Simonei Halep, aflată la antrenamente, un paşaport diplomatic şi o diplomă de ambasador al turismului românesc.

„Anul trecut n-a venit Nadia şi tot eu am semnat contractul. Simonei trebuie însă să-i dăm credit, s-o susţinem în continuare, pentru că are o finală de Ronald Garros şi o semifinală la Wimbledon”, a mai spus Ilie Năstase.

În cadrul galei au mai fost prezenţi şi jucătorul Horia Tăcau, fostul campion la sabie Mihai Covaliu, informaticianul Ionuţ Budişteanu, precum şi violonistul Alexandru Tomescu.

„Faptul că sunt aici arată că am făcut ceva în viaţa mea de până acum. Este o onoare să fiu ambasadorul Româiei, eu prin activitea mea am încercat şi încerc mereu să promovez turismul românesc”, a spus Horia Tecău.

Simona Halep, locul 3 mondial, joacă în această săptămână în cadrul turneului BRD Bucharest Open, eveniment care se desfăşoară la  Arenele BNR.

Recent, Simona Halep a evoluat până în semifinalele turneului de la Wimbledon, jucătoarea româncă fiind învinsă de Eugenie Bouchard (13 WTA), din cauza unei accidentări.


Citeşte şi:

Ilie Năstase, despre parcursul Simonei Halep la Wimbledon: „Mi se pare puţin“

Ilie Năstase o contrazice pe Simona Halep (3 WTA), care s-a arătat mulţumită de evoluţia de la Wimbledon, unde a ajuns până în semifinalele competiţiei.

Simona Halep: „Vreau să fiu numărul 1 în tenisul feminin”

Simona Halep a declarat, vineri, la revenirea în România, că se bucură de rezultatul obţinut la turneul de la Wimbledon, unde a ajuns până în semifinale, subliniind că îşi doreşte foarte mult să ajungă şi mai sus în tenis.

Simona Halep s-a întors acasă: "Am fost tristă". Ce spune despre turneul de la Bucureşti la care românii vor să o vadă

Simona Halep, fata de aur a tenisului românesc, a revenit acasă după semifinala pierdută la Wimbledon, în faţa canadiencei Eugenie Bouchard.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite