Iaşiul a bătut Bistriţa cu doi oameni în minus! Gloria merge spre Liga a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia CSMS Iaşi a învins, luni, pe teren propriu, formaţia Gloria Bistriţa, scor 2-1 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I şi în care gazdele au terminat meciul cu doi jucători eliminaţi.

Golurile au fost marcate de Pătulea '42 şi Onofraş '70 pentru CSMS Iaşi, respectiv Radu '59 (penalti) pentru Gloria, notează Mediafax.

CSMS Iaşi a deschis scorul în minutul 42 prin Adrian Pătulea, care a reluat din poziţie centrală o pasă venită de pe partea dreaptă de la Mitici.

Gloria Bistriţa a egalat în minutul 59 prin Răzvan Radu, care a transformat o lovitură de pedeapsă după un fault al lui Tincu asupra lui Bucur.

În minutul 70, CSMS Iaşi a revenit în avantaj. Ţigănaşu a centrat de pe dreapta, Milea a reluat cu o lovitură de cap spre poartă, portarul Dolha a respins însă doar până la Onofraş, care a înscris dintr-un metru în poarta goală.

CSMS Iaşi: Irimia - Mihălăchioaie (Creţu '61), Tincu, Avrămia, Mitrea - Milea - Mitici, Moutinho (Straton '72), Cl. Ionescu (Onofraş '69), Ţigănaşu - Pătulea. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Gloria Bistriţa: Dolha - Târcă, Hlinca, Kanon, Trestenicu (Oprea '81) - Pouye, Enescu - Radu, Bucur (Sighiartău '65), Chiţu - Antonache (Curtuiuş '46). Antrenor: Nicolae Manea

Cartonaşe galbene: Tincu '47, '58, Irimia '80, Mitrea '90+5 / Radu '11, Trestenicu '63, Pouye '65

Cartonaşe roşii: Tincu '68, Ţigănaşu '84.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Lucian Rusandu, ajutat la cele două linii de Daniel Hulubei şi Daniel Ciocănea, în timp ce Ionel Ivan a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Gheorghe Moise şi Ioan Craiu.

La meciul de pe stadionul Ion Alecsandrescu au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Înainte de începerea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului conducător al FC Dinamo, Vasile Ianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite