Ionuţ Negoiţă: „Le-am promis jucătorilor că vor avea salariile plătite până la sfârşitul săptămânii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă, acţionarul majoritar al lui Dinamo FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Ionuţ Negoiţă, acţionarul majoritar al lui Dinamo FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Acţionarul majoritar al echipei din Ştefan cel Mare a declarat după victoria dinamoviştilor împotriva Astrei Giurgiu (1-0) că rezolvarea restanţelor salariale este doar o chestiune de timp, astfel încât până la finalul săptămânii fotbaliştii vor avea banii în conturi.

„Un meci extrem de important din toate punctele de vedere. E un nou început pentru Dinamo şi jucătorii au arătat o altă încredere. Vreau să felicit antrenorul, galeria şi jucătorii, a fost un meci deosebit. Le-am promis jucătorilor la final că vor avea până la sfârşitul săptămânii salariile plătite pe luna februarie. Suntem prima echipă cu salariile plătite la zi. 

Le-am propus să vină până miercuri cu o formulă de acordare a unei prime pentru următoarele trei meciuri. Vreau să le asigur tot suportul, iar ei să joace aşa cum au făcut-o astăzi, cu aceeaşi determinare şi dăruire. Ăsta înseamnă fotbal adevărat. E normal ca jucătorii să-şi primească banii, fiecare are nevoi, nu e nimic ieşit din comun", a declarat Negoiţă potrivit Mediafax.

Finanţatorul alb-roşilor a vorbit şi despre planul pentru rebranduirea clubului: „Pe cât posibil, Dinamo va juca pe Arena Naţională şi sper să avem suporteri în număr cât mai mare. Nu pot decât să mă bucur că ei cred în proiectul meu, în posibilitatea ca Dinamo să aibă un viitor mai bun. Un club fără suporteri nu are nici măcar pe jumătate din farmec“. Gruparea din Ştefan cel mare a câştigat meciul din etapa cu numărul XXIV, învingând-o pe Astra Giurgiu (1-0) prin golul lui Marius Alexe. Astfel, echipa lui Cornel Ţălnar s-a apropiat la două puncte de podiumul Ligii I şi concurează acum cu Pandurii Târgu-Jiu, ocupanta locului trei în campionatul intern.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite