Handbalistul Iulian Stamate, mai fericit ca niciodată. Sportivul va avea un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Component al naţionalei de handbal a României şi al echipei CSM Bucureşti, Iulian Stamate (31 de ani) traversează cea mai fericită perioadă a sa din viaţa personală.

De peste un an şi jumătate, Iulian Stamate se bucură de viaţa alături de Ana Maria, cea care în acest an i-a devenit şi soţie. Cei doi se pregătesc pentru ipostaza părinţi, Ana urmând să nască peste şase săptămâni. Handbalistul şi soţia sa vor avea o fetiţă, motiv pentru care în această perioadă pregătesc dormitorul primul lor bebeluş.

În ultimul weekend, soţii Stamate au fost la nunta prietenului lor, Tudor Mihăiţă, Ana apărând pentru prima oară în postura de femeie însărcinată la un eveniment monden. Pentru că şi-a păstrat în continuare forma siluetei, Ana, care este la rândul ei jucătoare profesionistă de volei, a fost admirată de prietenele sale prezente la nuntă.
Pe plan profesional, Iulian Stamate speră ca la primăvară să câştige, alături de CSM Bucureşti, actuala ediţie a campionatului naţional de handbal, mai ales că la echipa sa au fost făcute investiţii serioase pentru acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite