Halep, văzută prin ochii specialiştilor: Cum sunt evaluate şansele Simonei la câştigarea trofeului la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AFP

Cu un bilanţ formidabil în 2018, 18 victorii şi doar 2 înfrângeri, Simona Halep (1 WTA) e o jucătoare din ce în ce mai respectată.

Simona Halep are patru turnee în acest an şi, de fiecare dată, a atins cel puţin faza semifinalelor! Ceea ce spune totul despre nivelul ridicat la care a ajuns constănţeanca de 26 de ani.

Dacă la începutul sezonului, românca nu era printre favorite la Australian Open, fiind lăsată de bookmakeri chiar şi după Serena Williams, acum, odată cu victoriile adunate, situaţia s-a schimbat radical.

Halep va aborda turneul de la Miami (20-31 de martie) din postura de cap de serie numărul 1. Iar acest statut se reflectă şi în cotele stabilite de casele de pariuri. Potrivit Digi Sport, Simona e favorită la trofeu, având cota cea mai mică pentru un triumf la Miami.

Iată cum stau lucrurile:

Simona Halep - 8

Angelique Kerber - 10

Caroline Wozniacki - 12

Petra Kvitova – 12

Garbine Muguruza - 12

Karolina Pliskova - 12

Elina Svitolina - 12

Serena Williams – 12

Practic, orice sumă pariată pe victoria lui Halep va aduce un câştig de opt ori mai mare, dacă românca va deveni campioană la Miami.

În 2017, Halep a avansat până în sferturi, acolo unde a fost învinsă de Johanna Konta (3-6, 7-6, 6-2), cea care a câştigat, ulterior, trofeul la Miami.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite