Simona Halep a găsit reţeta succesului după victoria cu Jankovici: „Trebuie să fiu foarte agresivă!“. E singura jucătoare venită la Melbourne fără antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria admirabilă în faţa Jelenei Jankovici, Halep s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open, unde o va întâlni pe Cibulkova.

Simona Halep a ajuns printre primele opt jucătoare de la Asutralian Open, dup ce a învins-o în trei seturi pe Jankovici

Jucătoarea de 22 de ani a afirmat după meci: "Este o mare bucurie pentru mine să evoluez într-o fază atât de avansată. Jelena a fost lider mondial, a trebuit să fiu foarte atentă. În setul 2 m-am simţit foarte obosită, dar mi-am dat seama că nu am nimic de pierdut şi mi-am făcut jocul.

Am înţeles că trebuie să fiu agresivă şi că trebuie să mă bucur de orice meci. Cibulkova joacă foarte puternic, acoperă bine terenul, dar eu voi căuta să mă bucur de aceste momente, cine ştie ce se va întîmpla".

Simona Halep este singura jucătoare dintre cele de top care a venit la Melbourne fără antrenor. "I-am spus Simonei că trebuie să-şi ia un antrenor, nu poate să mai continue aşa", a afirmat managerul jucătoarei, Virginia Ruzici.

Ea o va întâlni miercuri dimineaţă pe Dominika Cibulkova (Slovacia, locul 20 mondial). 

INTERVIU CU SIMONA HALEP DUPĂ SUCCESUL CU JANKOVICI. CE A SPUS DESPRE MICŞORAREA SÂNILOR

ARTICOL MĂGULITOR AL AUSTRALIENILOR LA ADRESA SIMONEI HALEP. CÂŢI BANI A CÂŞTIGAT ROMÂNCA. 

DOMINIKA CIBULKOVA, UNA DINTRE DIVELE CIRCUITULUI FEMININ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite