Halep, posibil meci de coşmar la Paris: Simona poate avea o partidă infernală de debut la French Open. Când îşi află traseul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep e principala favorită la French Open, după cotele publicate de casele de pariuri. Constănţeanca e urmată pe listele bookmakerilor de Svitolina şi de Şarapova.

Şi la tragerea la sorţi a tabloului principal, care va avea loc joi (ora 20.00, ora României), Halep va fi cap de serie numărul 1, ceea ce înseamnă că nu o poate întâlni pe Wozniacki (2 WTA) decât în finală. 

Totuşi, poziţia de lider mondial nu o va feri pe Simona de o posibilă confruntare cu Serena Williams (453 WTA). Iar asta pentru că americanca nu va fi cap de serie la Roland Garros, aşa cum au cerut mulţi, spunând că Serena ar trebui să beneficieze de acest statut, întrucât a lipsit din circuit, fiindcă a născut.

„În acest an, oficialii turneului vor realiza lista capilor de serie în baza clasamentului WTA. În consecinţă, capii de serie vor fi realizaţi în baza clasamentului din această săptămână“, a anunţat Federaţia de Tenis din Franţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite