Halep, sub lupa jurnaliştilor: Presa internaţională n-a fost impresionată de prestaţia Simonei la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sportro

Simona Halep joacă la Melbourne din postura de lider WTA, însă prima ei apariţie la turneul din acest an n-a fost tocmai una convingătoare.

Simona Halep s-a calificat în turul II la Australian Open 2018, după ce a părăsit ediţiile din 2017 şi 2016 după chiar prima rundă.

Totuşi, victoria liderului WTA a fost cu emoţii, mai ales în primul set în care anonima Destanee Aiava (193 WTA) a avut minge de set! Potrivit Digi Sport, jocul sub aşteptări al Simonei din setul I, dar şi accidentarea pe care a suferit-o în setul doi au fost aspectele pe care s-au axat jurnaliştii din presa internaţională.

Ce au scris?

*Site-ul oficial WTA: Simona Halep a primit tot ce putea duce din partea unei jucătoare în vârstă de 17 ani, dar a reuşit să obţină calificarea în turul al doilea. Românca a oprit astfel o serie de trei înfrângeri la Australian Open.

*L'Equipe: Numărul 1 mondial a suferit, marţi, în primul tur la Australian Open. În faţa australiencei Destanee Aiava (locul 193 WTA), Simona Halep a fost condusă cu 5-2 în primul set şi chiar a salvat o minge de set.

*Daily Mail: Simona Halep a trecut peste o sperietură pentru a-şi asigura locul în turul al doilea la Australian Open. Românca a întâlnit-o pe necunoscuta, dar talentata Destanee Aiava [...], care a avut chiar şi mingi de set împotriva celei mai bune jucătoare din lume, într-un meci chinuitor. Lucrurile n-au decurs cum îşi dorea Halep, care şi-a scrântit glezna în startul setului secund şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a urlat pe teren.

*The Washington Post: În ciuda accidentării la gleznă, Simona s-a întors pe teren şi a avut mai puţine probleme în faţa autraliencei în vârstă de 17 ani. A avut glezna bine bandajată pentru a scăpa de dureri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite