Halep, încurcată de un român needucat: moment extrem de urât în timpul meciului cu Daria Kasatkina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (4 WTA) e mereu urmărită din tribune de o galerie românească puternică, indiferent în ce colţ al lumii joacă. Din păcate, nu tot timpul cei aflaţi în această galerie vin în ajutorul Simonei.

Simona Halep e în optimile French Open 2017 şi urmează să se dueleze cu o adversară în faţa căreia a pierdut mereu pe zgură, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Totuşi, jocul practicat de constănţeanca de 25 de ani e solid şi un motiv întemeiat de optimism. Halep n-a cedat niciun set în cele trei partide disputate până acum, iar la ultimul meci, cu Daria Kasatkina (Rusia, 28 WTA), a arătat şi forţă mentală fantastică, salvând patru mingi de set.

Din păcate, în acest ultim meci, s-a petrecut şi un moment regretabil în care Simona, în loc să fie ajutată de românii din tribune, a fost încurcată de ei. Când duelul era pe muchie de cuţit în setul doi, la scorul de 4-3 pentru Kasatkina, s-a disputat un punct crucial. Când mingea era în joc, după un retur trimis de Halep din tribune s-a auzit în limba română: „Nu aşa!“. 

Intervenţia acestui spectator needucat l-a şocat şi pe comentatorul Eurosport, Halep a pierdut punctul, iar Kasatkina s-a dus la 5-3. Din fericire, până la finalul meciului, n-au mai existat momente similare, iar Halep a obţinut calificarea în optimi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite