Halep încântată: Simona a oferit prima reacţie după cea mai uşoară victorie de până acum la French Open 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) s-a distrat în compania Lesiei Tsurenko (27 WTA), o ucraineancă de 30 de ani în faţa căreia a cedat doar trei game-uri.

Simona Halep e în optimile de la French Open şi, dacă în primele două partide, a avut nevoie de fiecare dată de trei seturi pentru a obţine calificarea, astăzi, ea a avut parte de un meci cu iz de antrenament.

Practic, suspansul s-a încheiat după primele două game-uri în care scorul a fost egal, 1-1. De aici până la final, Halep a câştigat 11 din cele 13 game-uri care au urmat. În setul doi, la un moment dat, Tsurenko a cerut un time-out medical, însă înfrângerea ei nu poate fi pusă pe seama problemelor de sănătate, având în vedere că a pierdut primul set, cel de dinaintea time-out-ului medical, mai clar decât al doilea!

Ce a spus Simona Halep?

*N-am simţit că am jucat cu o adversară accidentată. Meciul a fost greu, chiar dacă scorul nu o arată. Mă bucur că sunt din nou în optimi. Mereu am în minte imaginea când am ridicat trofeul câştigatoarei pe acest teren.

*Mă aşteptam la un meci greu, pentru că de fiecare dată când am jucat împotriva ei, în setul doi am fost în dificultate. Ea a schimbat planul astăzi, a lovit puternic şi a vrut să închidă punctele rapid. De aceea, a ratat atât de mult. 

*Am avut în cap faptul că trebuie să rămân foarte puternică, să fiu agresivă, mai aproape de linia de fund, ceea ce am şi făcut, iar atunci când am avut şansa, am deschis terenul. Cred că astăzi a fost un meci bun, am jucat mai bine şi m-am simţit mai bine.

*Azi e ziua mamei mele şi mă bucur că am putut să fac un meci frumos, poate cel mai bun tenis al meu de anul acesta şi mă pot bucura de o zi frumoasă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite