Halep încântă lumea tenisului feminin: Jocul Simonei, subiect de analiză pe site-ul oficial WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep îşi continuă drumul spre o performanţă fantastică: câştigarea turneului de la Madrid pentru al treilea an la rând.

Simona Halep e într-o formă devastatoare pe zgură şi, la ce a arătat până acum la Madrid, nu doar că liderul WTA are şanse mari să-şi egaleze sau chiar să-şi depăşească rezultatele de anul trecut de la Madrid şi Roma, dar poate visa cu ochi deschişi şi la câştigarea titlului la French Open.

Prestaţiile româncei în Capitala Spaniei au fost impresionante şi pentru site-ul oficial WTA care, potrivit Digi Sport, a analizat amănunţit victoria obţinută de Halep, miercuri, cu Kristyna Pliskova (94 WTA).

Ce a scris site-ul WTA?

*Trei victorii de rutină pentru a deveni prima sfertfinalistă de la acest turneu. Dubla campioană de la Madrid a cedat doar cinci game-uri şi a ajuns la 15 victorii consecutive în capitala Spaniei. A fost a doua victorie la Madrid contra Kristynei Pliskova, după cea de anul trecut, din primul tur.

*Cu 20 de lovituri câştigătoare şi 13 greşeli neforţate, Halep a câştigat de trei ori pe serviciul adversarei şi a salvat toate cele cinci mingi de break avute de Pliskova. 

*În primul set, a arătat acel tip de tenis care a făcut-o să piardă doar patru game-uri în meciurle cu Makarova şi Mertens. 

*Cu 32 de greşeli neforţate şi 18 lovituri câştigătoare, Pliskova n-a strâns suficiente puncte pentru a trimite meciul în decisiv pentru prima oară în trei dueluri directe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite