Halep şi o frumoasă poveste de dragoste: cum şi-a cunoscut Simona iubitul. Un fost antrenor i-a facut lipeala cu Radu Barbu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotografiile cu Simona Halep şi bărbatul de 34 de ani alături de care îşi petrece vacanţa în Italia au făcut ravagii, astăzi, pe site-urile din România.

În doar câteva ore, s-a aflat totul despre iubitul Simonei Halep, un fost jucător de tenis care, în cel mai bun moment al carierei, în 2004, a atins locul 1.151 ATP.

Cum a ajuns însă Simona să-l cunoască pe Radu Barbu? Colegii de la click.ro au aflat detaliile acestei poveşti. Potrivit sursei citate, Halep şi Barbu au format un cuplu datorită fostului antrenor al Simonei, Andrei Mlendea. Acesta a pregătit-o pe Halep pentru o scurtă perioadă în 2013. Ulterior însă, a fost demis telefonic, după cum a povestit chiar el.

Chiar dacă această colaborare cu Mlendea n-a fost una reuşită pe plan sportiv, datorită ei, Halep a ajuns să-l cunoască pe actualul ei iubit. Radu Barbu e bun prieten cu Andrei Mlendea, iar acum un deceniu, cei doi s-au dus să joace pentru o universitate din Texas. 

Chiar dacă nici unul nu s-a impus în tenisul mare, ei au rămas în relaţii foarte bune.

image

Te-ar putea interesa şi:

S-a aflat cine este iubitul Simonei Halep. Un fost tenismen de duzină şi director de turneu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite