Hagi râde de Steaua: l-a „furat“ pe Cernat, iar acum pune sare pe rana campioanei. Culisele transferului verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Rămas fără Sânmărtean în iarnă, echipa patronată de Gigi Becali a vrut să-l ia pe fostul decar al Oţelului şi, tocmai de aceea, noul antrenor, Mirel Rădoi, a luat legătura cu jucătorul de 35 de ani. Iar acesta a semnat cu Viitorul!

Cel mai surprinzător transfer de la începutul perioadei de transferuri a fost, fără îndoială, trecerea lui Florin Cernat la Viitorul.

Cel mai apreciat play-maker din Liga I era o ţintă pentru campioană, însă a ajuns la o formaţie care, cel puţin la nivel declarativ, îşi propunea să aibă în echipă doar tineri. Acum însă, după ce l-a avut pe Nicoliţă (30 de ani) în retur, Hagi a crescut media de vârstă, luându-l pe Cernat.

„Cred că am făcut o achiziţie foarte bună, e unul dintre jucătorii care-mi plac mie foarte mult. Eu am fost primul care l-a sunat pe Cernat, în decembrie. Am şi eu tradiţia mea, nu doar Steaua. Cu echipele mari nu te pui, dar ştii cum e, stai la pândă şi...Cernat e cel mai bun decar pe care-l are România în momentul de faţă! De la el începe construcţia echipei. Sper ca împreună să facem o echipă frumoasă“, a declarat „Regele“ la Digi Sport.

Ce îi lipseşte Stelei? Îi lipseşte zecele pe care i l-am luat eu. Gheorghe Hagi cu referire la Florin Cernat  

Rădoi, un telefon, apoi nimic

Cernat a desluşit, la rândul său, culisele transferului la Viitorul şi a explicat unde s-au „rupt“ discuţiile cu Steaua.

„Eu cu Steaua am avut o singură discuţie, cu Mirel (n.r. – Rădoi), apoi nu s-a mai vorbit absolut nimic. Am aşteptat să mă sune, nu m-a sunat nimeni, şi am ales Viitorul. Am aşteptat, dar nu puteam să mai stau. Îmi doream să lucrez cu Gică Hagi, e un vis împlinit. Îl admir de când am început să înţeleg fotbalul, e cel mai bun fotbalist român. Asta m-a făcut să ajung acolo, plus seriozitatea, proiectele si siguranţa de la Viitorul“, a spus Cernat la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite