Hagi, mâhnit de distrugerea celui mai puternic brand fotbalistic din România: discurs dur al „Regelui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă echipa sa, Viitorul, e pe cai mari în Liga I, fostul căpitan al naţionalei suferă pentru ceea ce se întâmplă la clubul său de suflet.

Steaua a fost evacuată din Ghencea şi, ulterior, gonită şi din Bucureşti, ajungând să joace la Cluj partida cu FC Botoşani despre care „Adevărul“ a scris aici.

Această situaţie era de neimaginat, în trecut, iar ceea ce se petrece în aceste zile îl şochează pe Gheorghe Hagi, după cum acesta a mărturisit într-o intervenţie la Dolce Sport.

„Păcat de un club atât de mare, care se distruge. Din păcate, Steaua nu e ceea ce trebuie. Am spus-o de la început, era bine să se înţeleagă cu Armata, să fie toată lumea unită, să rămână toţi suporterii împreună, pentru că numai aşa sunt puternici, numai aşa Steaua poate fi puternică. În momentul de faţă, toată lumea pierde. Brandul Steaua, tot ce a construit în ani şi ani, se pierde în momentul de faţă. Iar jucătorii sunt cei care suferă cel mai mult. Se simt singuri, nu se simt puternici, pentru că suporterii îţi dau o motivaţie şi o putere incredibilă ca să joci. La Steaua nu e o relaţie bună între jucători şi suporteri şi de aici pleacă multe probleme“, a spus „Regele“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite