Granada - Real Madrid: 1-0. Torje, apreciat de presa iberică: „Îţi mulţumim“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Torje, lăudat de presa spaniolă FOTO Arhivă personală/Facebook
Gabriel Torje, lăudat de presa spaniolă FOTO Arhivă personală/Facebook

Granada a reuşit surpriza sâmbătă seară, când a învins-o pe teren propriu pe Real Madrid, în urma autogolului lui Cristiano Ronaldo.

Granada va rămâne consemnată în istoria fotbalului din primul eşalon spaniol, după ce a devenit prima echipă din Primera División care a câştigat un meci fără să trimită un şut pe poarta adversarilor. Cu toate acestea, Gabriel Torje a primit laude în presa spaniolă. 

Jurnaliştii de la „Ideal“, un ziar din Granada, au ţinut să le mulţumească jucătorilor pentru succesul istoric: „Îţi mulţumim, Torje, pentru că ai alergat şi ai luptat până la epuizare. Pentru că l-ai ajutat cu Nyom cu Ceoentrão, pe Callejón cu Marcelo, pentru că te-ai bătut şi ai insistat la infinit şi ai reuşit să treci peste eşecuri“, a notat sursa citată.

Torje a bifat a evoluat pentru Granada în 22 de meciuri şi a marcat de trei ori. Transfermakt îl evaluează pe atacantul român la patru milioane de euro. Granada ocupă locul 16 în Primera División, la trei puncte distanţă de primul loc retrogradabil în eşalonul secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite