Gigi Becali a primit un mesaj de la Jose Mourinho înainte de Chelsea – Steaua: ce SMS a trimis portughezul după jocul tur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul roş-albaştrilor s-a împrietenit cu reputatul tehnician portughez prin intermediul vărului său, Ioan Becali. Ştiind că latifundiarul se află după gratii, „The Special One“ a avut o recomandare pentru el înaintea confruntării de miercuri seară dintre Chelsea şi Steaua (ora 21.45, Digi Sport 1, Dolce Sport 1).

Acum câţiva ani, când a fost în vizită în România, Jose Mourinho l-a cunoscut pe Gigi Becali la reşedinţa latifundiarului, situată la Aleea Alexandru. De atunci, au rămas celebre cadrele în care preşedintele roş-albaştrilor, Vali Alexandru, se chinuia să-l pozeze pe Mourinho cu o digitală.

Anii au trecut, dar Mourinho n-a uitat de Gigi Becali şi de vizita făcută la palatul acestuia. Cel puţin, aşa susţine Ioan Becali, vărul patronului stelist.

Ce a spus?

„Mourinho mi-a dat telefon şi mi-a zis că a vorbit la conferinţa de presă de Gigi. I-a urat să aibă un televizor bun acolo, unde e, ca să vadă meciul“, a povestit Giovanni la Digi Sport.

Impresarul a dezvăluit, totuşi, că tehnicianul portughez n-a fost impresionat de Steaua după meciul de pe „Arena Naţională“ în care Chelsea s-a impus cu 4-0. „Miercuri, voi fi la meci, la Londra. Sper să fie un meci bun, dar sper să nu-mi dea Mourinho mesaj după meci să-mi spună: <<Le-am dat prea puţine>>, cum mi-a spus după meciul de la Bucureşti. El e prietenul nostru, dar timp de 90 de minute e duşman“, a continuat Ioan Becali.

Acesta a comentat şi declaraţia lui Mourinho, care a spus că Steaua a greşit, atunci când şi-a vândut cei mai buni fotbalişti, pe Rusescu şi Chiricheş, înaintea debutului în grupele Ligii Campionilor.

„Probabil e o greşeală că ne vindem jucătorii prea repede. Dar, ca să nu fie o greşeală, ar trebui să avem bani să-i plătim. Mourinho a câştigat Cupa UEFA şi Cupa Campionilor cu Porto cu un preşedinte care, în 35 de ani de fotbal, n-a avut niciodată un buget mai mic de 40 de milioane de euro“, a dezvăluit Giovanni.

Steaua e mai jos cu moralul decât cu punctele. Cred că are nevoie de moral, pentru a-şi reveni, de un rezultat bun cu Chelsea, de un rezultat bun cu Ceahlăul. De o victorie, asta înseamnă un rezultat bun pentru Steaua. Ioan Becali impresar FIFA  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite