Gigi Becali: Niciodată n-am fost dezamăgit de fotbal ca în seara asta. Nu mă pricep la fotbal, am fost penibil. Poate mă retrag

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a pierdut cu 5-1 meciul cu Lazio din returul de la Roma din şaisprezecimile Europa League şi a ieşit din cupele europene.

„În timpul meciului aveam sentimentul să spun că nu mai vorbesc de fotbal în viaţa mea. Niciodată n-am fost dezamăgit de fotbal ca în seara asta. De acum încolo eu vă promit că atunci când va fi vorba de fotbal european eu n-o să mai vorbesc. Am fost penibil când am zis ca suntem mai puternici ca ei. E difrenţă mare de clasă, de folosofia fotbalului, de tot. Am fost jaloane“, a spus Becali la DigiSport. 

„Trebuia să jucăm cu Filip, Ovidiu Popescu şi cu Nedelcu la mijloc. Noi la mijloc am fost depăşiţi. Nedelcu a fost praf. Dacă era Pntilii, era altceva. Nu eram aşa de clar depăşiţi la mijloc“, a mai spus Becali. 

„Astă seară s-a demonstrat că nu ştiu fotbal. Am fost penibil. Ca să nu mai vorbesc prostii, tac din gură", a spus el, la Digi Sport.

"Nu mai vedeţi transferuri la mine. Vă dau cuvântul de onoare că nu mai cumpăr jucători. Las la voia întâmplării. Voi vedea cât mai stau în fotbal, că poate mă retrag. Dacă în doi ani fac bani din fotbal, foarte bine. Dacă nu, le revedere, tată. Toate gândurile mi-au venit în seara asta", a spus Becali, la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite