Gicu Grozav nu s-a adaptat în Rusia şi ar putea avea o destinaţie surpriză în pauza competiţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rusia nu-i prieşte lui Gicu Grozav. Fostul jucător al Petrolului a jucat în foarte puţine partide pentru Terek şi ar putea fi împrumutat de ruşi la echipa lui Cosmin Contra.

Gicu Grozav e foarte aproape de o revenire la Ploieşti, sub comanda lui Cosmin Contra. Atacantul lui Terek Groznîi a jucat doar patru meciuri pentru echipa rusă, fără să marcheze vreun gol, fiind mai mereu pe banca de rezerve. Din acest motiv, Grozav îşi doreşte să revină în România, la Petrolul, sub formă de împrumut, mutare cu care sunt de acord şi ruşii, susţint surse din interiorul clubului ploieştean.

De altfel, jucătorul a fost prezent în tribune la meciul pe care ploieştenii l-au câştigat în această etapă cu Corona Braşov, chiar dacă a doua zi Terek avea meci în campionatul Rusiei. Dacă se va materializa acest împrumut, rămâne de văzut cum se vor înţelege cele două echipe în privinţa salariului fotbalistului, care câştigă în prezent în Rusia 500.000 de euro pe sezon.

În prezent, site-ul de specialitate transfermarkt.de îl cotează pe Grozav la valoarea de 2.5 milioane de euro. De altfel, aceasta este suma pe care a plătit-o Terek pentru a-l transfera în vară pe atacantul de 23 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite