„Generaţia de Aur“ se încaieră din nou. Jigniri fără precedent ale unui jucător la adresa fostului său coleg de cameră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa României acum 15 ani
Echipa României acum 15 ani

La mai bine de două decenii de la cele mai bune performanţe din istoria fotbalului românesc, membrii "Generaţiei de Aur" demonstrează că nu mai sunt tocmai o familie.

Cel puţin asta arată scandalul iscat între Dorinel Munteanu şi Ionel Ganea, care mult timp au împărţit camera în cantonamentul naţionalei. Dorinel a dezvăluit pentru gsp.ro că Ganea era un tip coleric, povestind un episod de la Euro 2000. "Ganea dăduse golul victoriei cu Anglia, penalty-ul ăla, apoi jucam cu Italia şi aveam mulţi absenţi, dar nea Imi a decis să nu-l titularizeze. Ganea s-a enervat, că el a calificat echipa şi nu prinde titular contra Italiei. Nea Imi vorbea aşa, calm, şi el că-l bate, că de ce nu-l bagă să joace! L-am potolit, i-am zis: «Ce naiba, mă, ne facem de râs pe aici!». Figura mare de tot a fost Ganea!”. 

Replica lui Ganea a fost însă uluitoare şi îngrozitoare în acelaşi timp. " L-a uitat lumea pe bâlbâitul ăsta! După 15 ani, s-a trezit el să spună că m-am certat cu nea Imi. De ce nu le-a spus atunci? De ce le zice acum? Se bagă în seamă! Poate era băut acum…Sunt minciuni. Eu m-am înţeles bine cu nea Imi şi la Craiova, şi la naţională. Repet, poate Dorinel era în lumea lui, când a spus ceea ce a spus. El, când ne dădea liber de la naţională, bea până se pişa pe el! Dorinel le umflă acum!Cum ţi-am zis, se pişa pe el de la băutură! Poate şi acum era sub influenţa lui Bachus! Mergea cu lăutarii la băutură. Îşi lua şi omul care să-l aducă acasă, la cantonament", a ripostat Ganea pentru sportnews.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite