Gâlcă va fi liber de contract. Conducerea lui Espanyol nu l-a dat încă afară, dar i-a găsit înlocuitor pentru sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Galca
Costel Galca

Şefii lui Espanyol au luat decizia de a nu-i prelungi contractul lui Constantin Gâlcă, care va fi pus pe liber zilele următoare.

Presa spaniolă scrie că Espanyol i-a găsit deja înlocuitor. Este vorba de Paco Jemez, antrenorul celor de la Rayo Vallecano. În vârstă de 46 de ani, Jemez i-a convins pe catalani că merită să conducă noul proiect al clubului. Chinezii care au preluat clubul au în plan formarea unei echipe puternice, care să se bată pentru primele locuri în următorii ani.

Gâlcă ar urma să participe la o şedinţă cu cei din conducerea clubului la mijlocul săptămânii viitoare, unde va prezenta concluziile acestui sezon recent încheiat, dar jurnaliştii spanioli susţin că antrenorului român i se va comunica decizia de a nu-i prelungi contractul şi i se va mulţumi pentru perioada petrecută ca antrenor la Espanyol. La începutul săptămânii imediat următoare, Paco Jemez ar urma să fie prezentat oficial.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite