Gabi Tamaş a fost judecat astăzi la Tribunalul din Petah Tikva. Când se va da verdictul final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Gabi Tamaş, însoţit de persoana care îl supraveghează, s-a prezentat azi la tribunal în procesul privind conducerea în stare de ebrietate şi cu viteză mult peste limita legală a autoturismului.

Ca şi la termenul anterior de săptămâna trecută, avocaţii românului au cerut judecătoarei să-i ridice fotbalistului starea de arest la domiciliu şi să-i permită  revenirea la antrenamentele echipei.

Conform gsp.ro, apărătorii fundaşului de la Hapoel Haifa au susţinut că aceasta este meseria lui,  că nu reprezintă un pericul public şi că jucătorul a promis că nu va mai produce astfel de probleme. Gabi Tamaş îşi doreşte să fie din nou liber pentru a se alătura echipei Hapoel Haifa în ultimele 3 etape din play-off. Sursa citată mai scrie că judecătoarea va da un verdict final miercuri, la ora 13:00.

Pentru că a fost prins conducând in stare de ebrietate cu 205 km/h, Gabi Tamas se afla in arest la domiciliu începând cu 1 aprilie, dupa ce a petrecuta o saptamana şi in arestul politiei israeliene.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite