Frederico Piovaccari, ridicat în slăvi de un fost mare antrenor al Stelei: „Este o forţă a naturii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piovaccari a marcat două goluri pentru Steaua până acum: unul cu Dinamo Tbilisi şi unul cu CFR Cluj FOTO Cosmin Iftode
Piovaccari a marcat două goluri pentru Steaua până acum: unul cu Dinamo Tbilisi şi unul cu CFR Cluj FOTO Cosmin Iftode

Graţie primului gol marcat de Piovaccari pentru Steaua în Liga 1, mulţi oameni de fotbal nu au mai contenit cu laudele la adresa atacantului italian. Emeric Ienei este surprins de calităţile tehnice şi fizice ale fotbalistului, căruia îi prevede un viitor frumos în tricoul rpoş-albastru.

Deşi de la venirea în România a fost contestat vehement de suporterii Stelei, dar şi de antrenori ai unor formaţii din Liga 1, Piovaccari le-a răspuns tuturor contestatarilor cu golul marcat în partida cu CFR Cluj din Liga 1. Prima reuşită a italianului în campionat l-a făcut pe Emeric Ienei să susţină că Piovaccari este „o forţă a naturii”, care are, însă, nevoie de timp pentru a se integra în angrenajul echipei lui Reghecampf.

„Piovaccari este o forţă a naturii, dar trebuie să se integreze în echipă. Trebuie ca jucătorii din spatele lui să îl simtă, iar el să intre mai mult în combinaţii. El are nişte calităţi native extraordinare, poate deveni un jucător util pentru Steaua. Este nevoie de timp, însă, el trebuie să înţeleagă jocul echipei şi coechipierii, la rândul lor, să îl simtă”, a precizat Ienei la Digi Sport.

Fostul antrenor al Stelei consideră că trupa din Ghencea porneşte cu prima şansă în „dubla” cu Legia Varşovia, dar adevăraţii adversari vor veni în grupele Ligii Campionilor, atunci când Steaua are şansa să-şi demonstreze valoarea. „Steaua are prima şansă. E capabilă să joace astfel încât să o elimine pe Legia. Îmi place mult Steaua, dar e nevoie de mai mult. Trebuie să învingă în partide tari în cupele europene. Cu formaţii ca Real Madrid, Bayern sau Manchester United arăţi care îţi este valoarea”, a completat Ienei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite