FOTO Tenismene de top în pictoriale sexy. Ce crede Simona Halep despre o posibilă apariţie „incendiară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultima apariţie a Carolinei Wozniacki în Sports Illustrated
Ultima apariţie a Carolinei Wozniacki în Sports Illustrated

Sports Illustrated a adus de-a lungul anilor mai multe tenismene în paginile revistei, jucătoare care au renunţat total sau parţial la haine.

De la Steffi Graf, în 1997, şi până la Caroline Wozniacki, Sports Illustrated a convins mai multe tenismene să pozeze în costume de baie sau chiar dezbrăcate.

Daneza Caroline Wozniacki, fost lider WTA, a apărut de curând în ediţia Swimsuit complet dezbrăcată, dar cu un costum de baie pictat pe corp. Întreaga operaţiune a durat nu mai puţin de 15 ore, dar prietena Serenei Williams a rezistat eroic, la mijloc fiind, bineînţeles, şi o sumă consistentă de bani.

De-a lungul timpului, mai toate jucătoarele de tenis, de la Serena Williams la Maria Şarapova, au fost protagoniste în pictoriale sexy. Va apărea vreodată şi Simona Halep într-o astfel de ipostază? Probabil că nu, ţinând cont si de familia din care provine jucătoarea noastră. Totuşi, atunci când a fost întrebată, Simona a lăsat o uşă deschisă. "Până nu primesc propunerea, nu mă pronunţ", a spus Halep cu zâmbetul pe buze. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite