FOTO Pictorial sexy şi curajos al Sandrei Izbaşa. Cum a pozat fosta campioană olimpică la gimnastică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra Izbaşa
Sandra Izbaşa

Sandra Izbaşa este ultima campioană olimpică pe care a dat-o România, ea câştigând aurul atât la Beijing, în 2008, cât şi la Londra, în 2012.

Sandra Izbaşa (26 de ani) a realizat de curând cel mai curajos pictorial foto din cariera sa.e la începutul anului trecut, când a anunţat retragerea sa din sportul de performanţă, frumoasa gimnastă şi-a schimbat priorităţile profesionale punând mai mult accent pe imaginea sa.

Provocată de renumita stilistă Eniko Szanto, Sandra a pozat în rolul unei femei misterioase, degajând dezinvoltură, eleganţă şi bineînţeles multă graţie. Rochiile create de Cristina Săvulescu au fost combinate cu modele îndrăzneţe de încălţări create de designerii Ionuţ Glăvan şi George Ştefănescu.

"Totul în viaţă este despre echilibru. Ca să menţii acest echilibru, trebuie să te mişti în permanenţă- Căutătorii de fericire sunt de fapt căutătorii de echilibru. Te invit în lumea mea, să exprimăm împreună magia graţiei şi a fiecărui moment pe care îl trăim", a scris Sandra pe pagina sa de facebook. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite