Imagini cutremurătoare cu mâna Petrei Kvitova, după ce a fost tăiată de un hoţ care a intrat să o jefuiască în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au apărut imagini în premieră cu mâna tăiată de cuţit a Petrei Kvitova, cehoaica atacată de un hoţ în propria casă.

Ele au fost scoase la iveală de publicaţia poloneză Idnesz (Vezi AICI imaginile) „Degetul arătător era rupt, cel mic abia se mai ţinea. Toată articulaţia era rănită“, a declarat pentru publicaţia citată Radek Kerble, chirurgul care a operat-o şi care i-a salvat, practic, nu doar cariera, ci şi viaţa. 

Concret, ea a avut doi nervi răsuciţi şi 7 tendoane rupte. Acelaşi medic a descris şi ceea ce crede că s-a petrecut după ce a văzut rănile: “Urmele lăsate de cuţin nu mint. Ea a avut cuţitul pus la gât şi cu mâna stângă, cea dominantă în cazul ei, a apucat lama cu putere. Vă daţi seama, s-a luptat practic pentru viaţa ei. Altfel în nici un caz nu pui mâna goală pe lama unui cuţit“, a mai declarat medicul.

 Petra Kvitova a fost atacată în  propria casă, în luna decembrie, de un hoţ. Sportiva a prins lama cuţitului cu mâna stângă, cea cu care şi joacă, fiind stângace, iar urmările se văd în imagini

Cehoaica a revenit în activitate la Roland Garros, iar acum e o prezenţă constantă în circuit. Indiferent dacă va mai obţine mari victorii sau nu, pentru ea chiar nu mai contează. Simpla prezenţă în circuit după asemenea răni este o imensă performanţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite