FOTO Cum i-a dat pe spate frumoasa Ana Bogdan pe mexicani la turneul de la Monterrey. Apariţie spectaculoasă a româncei la petrecerea jucătoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Bogdan a revenit cu succes pe terenul de tenis, după o pauză de aproape două luni, şi impresionează în Mexic, la Monterrey.

Ana s-a calificat în sferturile de finală ale turneului, după ce a trecut de  Sara Sorribes Tormo (Spania, 115 WTA) scor  6-3, 6-3, meci care fusese întrerupt cu o zi înainte. 

Ea a ajuns astfel în cel de-al 3-lea sfert de finală al carierei în circuit, după cele de la turneele WTA Florianopolis 2016 şi Bucureşti 2017.Ana acumulează deocamdată 60 de puncte WTA şi va fi răsplătită cu un premiu financiar în valoare de 5.900 USD.

În sferturile de finală, Ana Bogdan o va întâlni pe revelaţia sezonului  –  semifinalista de la Miami, Danielle Collins (SUA, 53 WTA).

Ana nu a mai jucat cu Danielle Collins până acum. Cele două jucătoare se vor înfrunta la noapte, în jurul orei 03.00. Dacă trece de Collins, Ana Bogdan poate juca în semifinale cu principala favorită a turneului. Garbine Muguruza.

Ana Bogdan a fost o apariţie impresionată şi la petrecerea jucătoarelor de la Monterrey, unde a atras toate privirile cu o ţinută îndrăzneaţă şi viu colorată.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite