FOTO Halep a intrat în istorie: Simona, prima câştigătoare a Trofeului Chris Evert! Reacţia liderului mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a ratat prezenţa la Turneul Campioanelor din motive medicale, însă de atunci primeşte veşti bune şi trofee pe bandă.

Simona Halep a fost declarată cea mai bună jucătoare a lumii în 2018, fiind premiată pentru această performanţă la Singapore.

A fost o alegere normală la capătul unui sezon în care constănţeanca de 27 de ani a cucerit primul ei Grand Slam la French Open şi şi-a păstrat şi locul 1 WTA pentru al doilea an la rând. Pentru această performanţă, Halep a primit un alt trofeu care, începând din 2018, a fost denumit după Chris Evert, o legendă vie a tenisului feminin. Americanca de 63 de ani a luat 18 titluri de Grand Slam şi a încheiat sezonul pe primul loc mondial în 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1980 şi 1981.

Ce a spus Simona Halep?

*Sunt foarte fericită să fiu prima jucătoare care primeşte trofeul Chris Evert. Chris e una dintre cele mai mari jucătoare din toate timpurile şi cred că e grozav că ea e onorată în acest fel.

Ce a spus Chris Evert?

*Sunt onorată şi privilegiată să văd acest trofeu numit după mine. Când eram tânără, visam mereu să câştig un Slam, dar visam să ajung numărul 1, deoarece asta înseamnă că eşti consistentă, concentrată şi că ai reuşit mai multe victorii importante de-a lungul anului, iar pentru mine asta înseamnă să fii o campioană.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite