FOTO Cum arată blonda care l-a schimbat pe Marica. Decizia retragerii din fotbal e legată şi de faptul că va deveni tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Ciprian Marica şi-a anunţat retragerea din fotbal, la numai 31 de ani, declarând că problemele fizice îl împiedică să mai joace la un nivel înalt.

Marica a declarat că vrea să se dedice familiei şi fundaţiei sale, iar un rol important în luarea acestei decizii l-a avut şi iubita sa. După ce a "colindat" lumea mondenă a Bucureştiului, având relaţii cu Geanina Ilieş, Gina Pistol, Ilinca Vandici, Laura Teodoru, Diana Enciu şi lista poate continua, fostul internaţional şi-a găsit liniştea în braţele unei studente la medicină.

Ioana Marcu este cea care l-a cuminţit pe Marica şi în curând îl va face pe acesta tată. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an şi au gânduri serioase. De fapt, apropiaţii spun despre Ciprian că s-a schimbat radical de când e cu Ioana şi revenirea în ţară, la steaua, petrecută la începutul anului, are legătură tot cu ea. 

Acum, dominat de urmărirle problemelor medicale pe care le-a avut de-a lungul timpului, Marica a decis să pună ghetele în cui. Nici n-a avut vreo ofertă tentantă şi nici n-ar mai vrea să plece de acasă doar pentru a mai lua nişte bani. Mai ales că, din punct de vedere financiar, o duce foarte bine, investiţiile în imobiliare aducându-i câştiguri frumoase acum. 

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite