O companie de închiriat elicoptere este anchetată în cazul raportului medical furat al lui Michael Schumacher

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoana care a furat raportul medical al lui Michael Schumacher ar putea fi un angajat al firmei de închiriat elicoptere din Elveţia, contactată de medicii fostului pilot pentru a-l transfera de la spitalul din Grenoble la cel din Lausanne, relatează AFP.

Recent, autorităţile franceze au anunţat că au localizat adresa IP folosită de persoana care a furat raportul medical la o companie de închiriat elicoptere din Elveţia. Potrivit ziarului „Dauphine Libere”, firma în cauză a primit mai multe informaţii despre starea medicală a pacientului ce urmează să fie transportat, aşa cum prevad regulile în astfel de cazuri.

Chiar dacă s-a renunţat la varianta transferului pe calea aerului, raportul medical al lui Michael Schumacher a ajuns la angajaţii firmei elveţiene.

„Aceste noi informaţii nu susţin faptul că medicii au furat dosarul medical al pilotului. La fel de bine ar putea fi vorba şi de unii angajaţi ai firmei care închiriază elicopterele”, se notează în cotidianul „Dauphine Libere”.

Acum două săptămâni a fost iniţiată o anchetă din partea echipei fostului campion mondial de Formula 1 în legătură cu identificarea persoanei care a furat raportul medical al lui Michael Schumacher. Potrivit presei germane, un individ care se recomanda „Kagemusha” a contactat mai mulţi jurnalişti francezi, elveţieni şi germani pentru a le vinde raportul medical al fostului pilot de Formula 1, în schimbul unei sume de 50.000 de euro.

Recent, purtătorul de cuvânt al pilotului, Sabine Kehm, a declarat că raportul medical al lui Schumacher a fost furat, iar acesta este scos la vânzare.

„Informaţiile din dosarul medical sunt confidenţiale, prin urmare nu pot fi furnizate publicului. De mai mult timp, anumite date sunt oferite presei contracost, iar furnizorul pretinde că este vorba despre dosarul medical al lui Schumacher. Nu şim dacă aceste documente sunt autentice. Însă ştim sigur că acestea au fost furate. Am sesizat deja autorităţile”, a declarat Sabine Kehm.

Fostul campion mondial la Formula 1 a fost mutat recent din spitalul din Grenoble la unul din Lausanne, după ce starea de sănătate a pilotului german s-a îmbunătăţit.

Michael Schumacher a fost spitalizat peste cinci luni la centrul medical din Grenoble după ce în decembrie 2013 a suferit un accident la schi în staţiunea Meribel.


Citeşte şi:

Michael Schumacher, victima medicilor? Posibile explicaţii pentru starea fostului pilot de Formula 1 Potrivit unei reviste din Germania, Michael Schumacher ar fi, de fapt, victima medicilor care i-au acordat primele îngrijiri după accidentul de schi suferit pe 29 decembrie 2013.

Un fost doctor din Formula 1 vorbeşte despre greşelile care s-au făcut în cazul lui Michael Schumacher La aproximativ trei luni de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, moment din care se află în comă, un medic american a vorbit despre greşelile care s-au făcut în cazul fostului pilot de Formula 1..

Michael Schumacher şi-a filmat propriul accident Interesul mass-media din întreaga lume faţă de accidentul lui Schumacher este enorm, însă declaraţiile oficiale vin cu greu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite