Michael Schumacher şi-a filmat propriul accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interesul mass-media din întreaga lume faţă de accidentul lui Schumacher este enorm, însă declaraţiile oficiale vin cu greu. Presa franceză şi cea germană încearcă să acopere golul cu informaţii pe surse, iar cei de la AFP au venit astăzi cu dezvăluiri interesante, legate pe camera pe care Schumi o purta pe cască în momentul accidentului.

Potrivit unor surse din cadrul autorităţilor franceze care instrumentează acest caz, citate de AFP, camera respectivă funcţiona la momentul accidentuluui, iar imaginile captate pot fi folosite în anchetă. 

Vineri, se aflase de existenţa acestei camere video, confiscată de către procurorii francezi care au deschis ancheta. Nu se ştia însă sigur dacă aceasta funcţiona sau nu în momentul accidentului fostului pilot din Formula 1. 

spital michael schumacher foto reuters

„Vă rog să ne lăsaţi familia în pace“

Din 29 decembrie, zeci de jurnalişti din întreaga lume sunt în faţa spitalului de la Grenoble, unde este internat Schumacher. Un interes uriaş, dar nedorit de către familia lui Schumacher, mai ales după ce, în urmă cu câteva zile, un jurnalist a fost surprins în timp ce încerca să se strecoare în spital, îmbrăcat în haine de preot. 

Astăzi, în faţa spitalului a fost instalată o barieră metalică, într-o  tentativă de a restricţiona accesul presei, care de multe ori bloca intrarea în stabiliment. Măsura, se pare, a fost luată şi la solicitarea familiei lui Schumacher

„Este important să menajăm medicii şi spitalul pentru a-şi putea desfăşura activitatea liniştiţi. Vă rog, de asemenea, să ne lăsaţi familia în pace. Aveţi încredere, vă rog, în declaraţiile medicilor şi părăsiţi clinica. Vă rog să ne susţineţi în lupta comună pentru Michael“, a scris Corinna Schumacher, într-un comunicat adresat mass-media.

sotie michael schumacher foto reuters

Informaţii oficiale vor veni mâine, de la ora 12.00, când a fost anunţată o conferinţă de presă comună a Parchetului din Albertville şi a anchetatorilor care se ocupă de cazul deschis după accidentul lui Schumacher. 

Michael Schumacher a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Fostul mare pilot din Formula 1, de şapte ori campion mondial, a fost operat până acum de două ori. 

„Starea sa este stabilă, dar critică“, a fost mesajul oficial repetat în ultimele zile de către medicii care-l tratează la Grenoble. Astăzi, un apropiat al lui Schumacher, al cărui nume nu a fost făcut public, a declarat, pentru presa germană, că starea acestuia „s-a ameliorat uşor“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Michael Schumacher şi-a făcut testamentul în urmă cu trei ani: „Nu mi-e frică de Formula 1, ci de lucrurile care ţi se pot întâmpla în viaţa de zi cu zi”

Veşti oficiale despre starea lui Michael Schumacher, aflat în comă de opt zile, după o accidentare la schi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite